Üzenet küldése
 

Captcha kép


Zoltán,Csaba

Nagyon jól éreztük magunkat a lányommal és barátommal, mindennel meg voltunk elégedve. Zoltán és Csaba Arnótról


2015. március 22. vasárnap
K.I.

A B.A.Z. Megyei Rendőrkapitányság Klubja nevében köszönetünket fejezzük ki a lehetőségért, jól éreztük magunkat. :) Dr. Kalapos István alezredes és elnöke


2015. április 15. szerda
Bogyai József

Nagyon szépen köszönöm a fürdő drága hölgyeinek, hogy megtalálták, az elveszettnek hitt órámat és visszaszolgáltatták nekem. Mellesleg nagyon szép a fürdő és jó kikapcsolódást biztosít, már elkezdtük rendszeresíteni a pénteki napokat :) Kiss Dániel
Nagyon jól esett megpihenni ismét Szerencsen. Bogyai József alezredes, Miskolc város Kapitánya


2015. január 23. péntek
K.V.

Nagyon szép a fürdő, családias a légkör, aranyosak a dolgozók :) teljesen meg vagyunk elégedve mindennel. A párommal, ma itt kellemesen meg tudtuk ünnepelni, hogy 1 év 3 hónapja együtt vagyunk <3 K.V.


2014. november 21. péntek
Posta Katalin, Krojecz Ágnes

Köszönjük szépen a vendégszeretetet, hogy pihenhettünk és a recepciós hölgy kedvességét. Posta Katalin, Krojecz Ágnes


2014. április 26. szombat
Dr. Kalapos István

Nagyon jól esett megpihenni ismét Szerencsen. ( Bogyai Úr)
A B.A.Z. Megyei Rendőrkapitányok Klubja nevében köszönetünket fejezzük ki a lehetőségért, jól éreztük magunkat :-) Dr. Kalapos István elnök


2015. március 06. péntek
Vide I.

Tisztelt Igazgatóság! Nagyon tetszik, hogy mindig hangulatos az előtér! Igazodik az évszakokhoz, az ünnepekhez! "Tök" jó!
Vide I.
2013. október 24.


2015. április 14. kedd
Ferencz Gyuláné és barátnői

Tisztelt Igazgatóság! Évek óta rendszeresen látogatók/úszók vagyunk. Gratulálunk a helyhez. Nagyon jól érezzük itt magunkat. Remek a víz, a szolgáltatások! A dolgozók családias légkört biztosítanak. Köszönjük!
Ferencz Gyuláné és barátnői
2013.10.11.


2015. április 14. kedd
Köteles Vivien

Tisztelt Fürdő Igazgatóság! Barátommal töltöttünk el egy felejthetetlen estét, minden nagyon jó volt, a víz is nagyon kellemes volt, a társaság is remek volt! Legközelebb is ide jövünk :)
Köteles Vivien
2013.10.03.


2015. április 14. kedd
Nyitrai Tiborné, Kovács Lászlóné

Tisztelt Fürdő Igazgatóság! Nyugdíjasként 3 éve járunk Önökhöz és a kezdeti nagyon kellemes szolgáltatás szerintünk egyre romló tendenciát mutat. Egyre hidegebb az úszómedence vize, a jakuzzi vize pedig olyan klóros, hogy könnyes szemmel távozunk. Szeretnénk, ha figyelembe vennék beírásunkat és a hűvös időre tekintettel egy kicsit emelnének a vízfokon. Mi továbbra is szeretnénk ide járni!
2013.10.03.
Nyitrai Tiborné
Kovács Lászlóné


2015. április 14. kedd
 
Powered by Phoca Guestbook