Fallabda

Ricochet fallabda

Kétségtelen, hogy a mai, feszültséggel teli világban mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként feloldódjon. Az is vitathatatlan, hogy ennek egyik, de mindenképpen legegészségesebb módja a rendszeres testedzés, a mozgás. Ma már sokféle lehetőség közül választhatunk, ezek egyikét kínálja a szerencsi Fürdő és Wellnessházban található Ricochet fallabda pálya, amely új, dinamikus beltéri fitnesztevékenység, speciális ütőkkel, labdákkal és egy méreteiben csökkentett magasságú pályával.

Az átlagosan 60 perces játék kiemelten fejleszti a szív- és keringési, valamint a légző szervrendszer működését. A szív és izomzat hajszálérrendszerének fejlődése a szívizom infarktus és a magas vérnyomás betegségek megelőzésében kiemelkedő hatású.

Gyerekek és felnőttek részére egyaránt üdítő mozgásforma, hiszen úgy terheljük meg szervezetünket, hogy a játék hevében észre sem vesszük. Évszaktól függetlenül télen-nyáron folyamatosan játszhatjuk.

Cím

3900 Szerencs, Rákóczi út 94.

Telefon

+36 47/560-250
+36 20/430-3333

E-mail

szerencsifurdo@szerencs.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram